Christ Noreilde

Tientallen jaren reeds actief in de fotografie en zo is de hobby meer en meer een passie geworden. Steeds op zoek om een creatieve meerwaarde in de beelden te kunnen vastleggen.
Zijn Fuji systeemcamera is hierbij een vaste vriend.
Meer werk van Christ Noreilde

Els Blomme

Els is al een 15-tal jaren passioneel bezig met digitale fotografie.
Ze voelt zich het meest in haar nopjes als ze buiten kan fotograferen.
Haar passies in fotografie zijn dan ook landschap, natuur en macro.
Daarbij gaat ze telkens op zoek naar het perfecte licht en lijnenspel.
De rust en eenvoud van de natuur worden door haar op een doordachte manier vastgelegd.
In haar fototas vinden we, naast haar spiegelreflex van Canon en haar systeemcamera van Sony, meestal nog een paar filters en objectieven, samen met een statief.

Carlos Van Lauwe

Als autodidact heeft deze Waregemse amateurfotograaf altijd met Nikon gewerkt. Voornamelijk natuur, maar ook andere onderwerpen, zoals dieren, mensen, sport, stillevens, avondfotografie of macro kunnen zijn fotografische interesse wekken.

Dirk Catteeuw

Al jaren lid van de club en kijkt nog steeds uit naar de maandelijkse vergaderingen.
Zijn interesses in fotografie zijn vooral terug te vinden in modellenfotografie en natuur (wildlife). Als ondersteuning van zijn portfolio heeft hij enkele beelden geselecteerd in de modellensfeer. Hij is steeds op zoek naar frisse verschijningen die wat leuke beelden willen. Hopelijk kan je zijn stijl wat smaken.
Meer is terug te vinden op www.dirkcatteeuw.be

Wim Steelandt

Zijn passie is in alle rust te genieten van alles wat er zich afspeelt in de vrije natuur .
Het observeren, van vooral vogels, gebeurd met de verrekijker en om dit alles dan nog op de gevoelige plaat te kunnen vastleggen gebruikt hij Canon materiaal .
De macro- en de telelenzen op zijn Canon 7D MII body staan altijd stand-by .
Hij is enkel te volgen op Facebook want al de rest van de sociale media is voor hem chinees .

Geert Blauwblomme

Geert is een gepassioneerd door fotografie; daarom is hij ook een all round fotograaf die graag alles uitprobeert van sportfotografie, macro, natuur, kunst maar vooral de mens wekt zijn interesse.

Marc Verleye

Sedert 2012 is hij bezig met fotografie, zijn voorkeur gaat naar portret.
Landschap en experimenterende fotografie hoort er ook bij zijn interesses.

Brecht De Ruyte

Met zijn 31 jaar één van onze jongste leden. Met zijn Nikon op zak en Luminar als tool naar keuze houd hij een sterke focus op landscappen, natuur, macro en dieren. Met zijn jonge ervaring in de fotografie blijft hij zichzelf uitdagen om steeds beter te worden. Hij is ook actief op Instagram en EyeEm.

Klik hier voor zijn portfolio

Romain Pauwels

72 jaar. Fotografie als hobby gestart in 2000 (Nikon D50) met vnl. als bedoeling foto’s te nemen op zijn reizen. Ondertussen op stap met een D800 en diverse lenzen. Zijn voorkeur gaat uit naar reisfotografie, landschappen, natuur, straatfotografie en architectuur.